algemeen 1
algemeen 2
algemeen 3

Voor een optimaal zitcomfort moet je bij depoorter zijn

projecten

Bij Depoorter zijn we eveneens actief in het ontwerpen en produceren van maatwerk meubilair voor projecten. Ideaal voor de eigenaar van een horeca zaak die een unieke en aparte uitstraling wenst.  Maar ook grotere projecten zoals hotels en hotelketens kunnen op die manier kennis maken met ons vooruitstrevend zitcomfort. Verder werken we ook oplossingen uit voor bedrijven en voor openbare ruimtes. Steeds met een duidelijk doel voor ogen: comfort zonder compromissen en een design op maat van uw project.

Depoorter maakt banken, fauteuils, stoelen, zetels,losse kussens, plafondpanelen, wandpanelen,.... In overleg met architect of opdrachtgever. Van enkelstuks tot serieproductie volgens tekening tot op de mm. nauwkeurig. Maximale kwaliteit binnen elk budget. Herbekleding van uw horecastoelen en zitbanken is eveneens mogelijk.
Kom eens langs, eventueel op afspraak.

We verkopen de zetels uit de showroom met kortingen tot 60%

Maatwerk

Van elk model maken we fauteuils, 2-zits, 2½-zits, 3-zits, chaise longues en vaak ook rechte, ronde en 45° hoeken. Alles kan aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Geen massaproduckt, maar maatwerk en top kwaliteit. Bij Depoorter kan veel; hoger, lager, harder, zachter, breder, korter, dieper, u zegt het maar. Dat noemen wij comfort à la Carte. Bij ons bent u in de fabriek net zo welkom als op de showroom.