algemeen 1
algemeen 2
algemeen 3

Voor een optimaal zitcomfort moet je bij depoorter zijn

specialist leder

SPECIALIST LEDER

 

Leder is nog steeds één van de mooiste en meest duurzame zetelbekledingen die er zijn. Het vertoont een unieke en levendig patroon met lichte, natuurlijke golvingen. Leder geeft mee tijdens het zitten en neemt nadien zijn oorspronkelijke vorm weer aan. Het is een duurzaam en natuurlijk product met een authentiek uitzicht. Leder voelt zacht en aangenaam aan, het is makkelijk te onderhouden en het wordt er met de jaren enkel maar mooier op.

 

Ons leder is steeds volledig doorgeverfd, volle nerf en semi-aniline. Dankzij onze jarenlange ervaring met leder kunnen we u steeds de beste kwaliteit leder op stierenhuiden garanderen. Wij werken hiervoor uitsluitend samen met de beste producenten en we inspecteren elk lot grondig vooraf. Zo bent u zeker dat uw zitmeubel van Depoorter er na jaren van intensief gebruik nog steeds als nieuw uitziet.

 

Kom eens langs, eventueel op afspraak.

We verkopen de zetels uit de showroom met kortingen tot 60%

Maatwerk

Van elk model maken we fauteuils, 2-zits, 2½-zits, 3-zits, chaise longues en vaak ook rechte, ronde en 45° hoeken. Alles kan aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Geen massaproduckt, maar maatwerk en top kwaliteit. Bij Depoorter kan veel; hoger, lager, harder, zachter, breder, korter, dieper, u zegt het maar. Dat noemen wij comfort à la Carte. Bij ons bent u in de fabriek net zo welkom als op de showroom.