algemeen 1
algemeen 2
algemeen 3

Voor een optimaal zitcomfort moet je bij depoorter zijn

Zetels op maat

Zitdiepte

Zitdiepte en rugondersteuning gaan hand in hand. De juiste zitdiepte zorgt ervoor dat u
nooit onderuit hangt, maar dat uw hele lichaam steeds perfect ondersteund wordt. De ideale zitdiepte wordt ook bepaald door de activiteit (werken, relaxen, lezen, TV kijken…)

Zithoogte

De ideale zithoogte zorgt ervoor dat dat er niet teveel druk komt op de bovenbenen, om
de bloeddoorstroming niet te hinderen. Dit vermijdt krampen en stijfheid bij langdurig zitten. Ook de mate waarin uw voeten op de grond steunen is hierbij van belang.

Rughoogte

Onze rugsteunen ontlasten uw rug op de plek waar het echt telt: uw onderrug. Zo vermijdt u
spanning en vermoeidheid in uw rug bij langdurig zitten. We houden tevens rekening met
de noodzakelijke bewegingsvrijheid van uw bovenlichaam tijdens het zitten.

Hoofdsteunen

Wij werken steeds met aparte, verwijderbare hoofdsteunen die ook bij een lage rugleuning nog voldoende steun bieden. Deze hoofdsteunen kunnen gemaakt worden over heel de breedte van de zitbank of afzonderlijk per individuele zitplaats.

Leuning

Elke mogelijke vorm van leuning is mogelijk: vlak, rond, breed, smal, laag, hoog…Bij het bepalen van de juiste vorm gaan we uit van uw vertrouwde zithouding en de lengte van uw armen. Zo zit u steeds in de makkelijkste en meest ontspannen houding.

Toonzaal

 op 18/08 is de toonzaal moeilijk te bezichtigen wegens plaatsen van nieuwe verlichting

Maatwerk

Van elk model maken we fauteuils, 2-zits, 2½-zits, 3-zits, chaise longues en vaak ook rechte, ronde en 45° hoeken. Alles kan aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Geen massaproduckt, maar maatwerk en top kwaliteit. Bij Depoorter kan veel; hoger, lager, harder, zachter, breder, korter, dieper, u zegt het maar. Dat noemen wij comfort à la Carte. Bij ons bent u in de fabriek net zo welkom als op de showroom.